Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s Vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Jan Hes – HAT servis
IČO: 877 62 463
se sídlem Vančurova 26, 391 55 Chýnov

Kontaktní e-mail: hatservis@volny.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktování a poptávka služeb

V kontaktním formuláři sbíráme Vaše jméno a e-mail, abychom Vám mohli odpovědět dotazy v rámci budoucího plnění smlouvy. V poptávkovém formuláři (zápisu) sbíráme Vaše jméno, e-mail, název firmy, adresu a telefonní číslo pro budoucí plnění smlouvy, abychom mohli připravit návrh řešení a cenovou nabídku.

Objednávka a realizace služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonných povinností s tím spojených od Vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, telefonní číslo, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu (popř. adresu místa realizace), abychom mohli řádně vyřídit Vaši objednávku a také kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů, zakázkových listů, dodacích listů, smluv, objednávek a protokolů.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Zaslání kontaktního formuláře: po dobu 1 roku.
  • Odeslání dotazu a poptávky: po dobu 1 roku.
  • Objednávka a daňové doklady: po dobu stanovenou zákonem.
  • Protokoly: po dobu 10 let.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Ing. Vladimíra Hesová, která zpracovává daňové doklady a účetnictví, objednávky služeb
  • Jan Hes, který zpracovává protokoly a nabídky

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 20.5.2018.

Komentáře jsou uzavřeny.